...

Saturday, 21 September 2013

Fiesta Konvokesyen UniMAP | FestKon-8

 ~ Assalamualaikum ~



Alhamdulillah selesai sudah semua report di awal2 sem nih... biasa lah.. baru abis praktikal.. report pun kena buat.. first time awal2 sem dah sibuk cenggini... alamatnya.. perhhh... siap la aku... xcukup tido la... tahun ni mungkin amat mencabar.. dan akan mencabar kewibawaanku sebagai mahasiswa kat sini..  anyway... lets go... our 1000 steps is starting from one step.. haha


Kat sini... aku sebagai junior kepada senior2 aku... aku ucapkan tahniah la... dan selamat berkonvokesyen sampai terlompat2 amik gambar konvo.. hati2 ketika melompat2.. ala2 nak buat candid ller tu.. ( itu semua poyo...) lompat jgn tggi2.. kan xpasal2 sakit kaki sblum masuk amik anugerah... 
semoga abg2 n kakak2 senior cepat mendapat kerja.. dan bekerja dengan bersungguh2... dan tonjolkan bakat sebagai bekas pelajar UniMAP.. yang mempunyai etika kejuruteraan yang baik.. ade nilai2 ethic gtu... ala.. mcm subjek Ecthic in Engineering yg kita amik tu la.. ha... :D
bukan sebab ape... nanti adik2 yang akan bergraduat ni dapat lebih perhatian dari company kerajaan mahupun swasta... oleh kerana abg2 n kakak senior menunjukkan kebolehan sebagai bekas student UniMAP.. ^^


sape2 yang duk area Perlis... bleh ramai2 datang memeriahkan lagi Fiestkon8 di Dataran Dato Sheikh Ahmad Kangar... banyak jualan dan makan disediakan... bukan free.. tp kena p beli la.. haha.. bukan jualan sahaja.. malah bnayak acara2 dan pertandingan2 yang boleh anda sertai...



Bukan pertandingan sahaja.... tapi ramai artis2 jemputan ... salah sorang nya seperti Najwa Latif... si chubby comel ni.. dia pun ade mai untuk memeriahkan lagi Festkon 8 UniMAP.. comel kan dia.. haishh.... ops.. terlebih pulak..heee.. ramai duk bergambar dengan dia.. sampai turn aku pun kena postpone dengan Najwa.. tp xpela... t kita tweet2 ye Najwa... ha... ** bajet rapat dengan Najwa..kih3..



Ape yang lecturer sampaikan ilmu yang bermanfaat tu.. amik pedoman.. dan gunakan sebaik mungkin...
tambahan lagi amanat Dato Naib Canselor kita... dengar leklok...heee

Gambar ** Utusan Malaysia


Alhamdulillah.. dapat jugak mengepost dlm blog pada hari ni... lama xmengepost.. almaklumlah.. cbuk syg oi.. haha.. ok.. setakat ni dulu . penat berjoging pagi ni... xsempat nk tulis banyak2...

UniMAP MANTAP... !!!

Wassalam...~ 


Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com