...

Monday, 27 July 2015

Throwback Raya 2015

Alhamdulillah sempat juga kita berpuasa dan beraya pada tahun 2015 ni ye. Dah sampai hari ke-11 kita beraya...  lagu raya dalam radio pun masih lagi kedengaran.. lagi rancak ade lah. Stress jugak dibuatnye… mana taknya kita dah start keje dari hari raya ke 6 lagi.. kalau lah keje kat kampong kan best.. lepas waktu keje bleh terus sambung beraya pulak.. Herm.. moga2 dapat balik ke kampong halaman dan berkhidmat disana..

Raya tahun ni agak best jugak berbanding tahun lepas. Tahun ni banyak dapat jemputan dari kawan2.. almaklumlah.. semua dah keje.. cukup duit je kawen.. yang untung nye dapat sponsor dari family.. lagi la best… leh simpan duit selebihnya untuk benda2 laen.. moga2 aku juga dapat sponsor dari keluarga aku jugak nanti.. oh heaven saat2 orang bagi sponsor op.. haha.. doa2 kan lah noh.. amin..

Hermm..  boleh dikatakan ramai jugak lah yang kawen tahun nih. ohsemnye kawen awal.. aku jugak alone sorang2… eh!

Barakallah Hullakuma kepada rakan2 aku yang dah berumahtangga.. semoga berbahagia di dunia dan akhirat..


Ok, setakat iniyang ingin disampaikan.. yang selebihnya tengok je lah gambar raya hari tu ikhlas dari ilhamhaikal.blogspot.com

Gambar raya 2015 bersama keluarga.. Ops.. ade lagi tak masuk dalam gambar ni.. 



 
Kenduri kawen member.. semua berpasangan.. aku? kau rase..?



Rumah kawan lama..
Konvoi balik ke tempat kerja masing2



Balik Raya bersama En. Mawardi Yunus... takkan tak famous.. ahaha



SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com