...

Saturday, 20 September 2014

Seminggu Sudah Berlalu

Alhamdulillah seminggu sudah berlalu..
selesai sudah Majlis Perkahwinan abang aku Azmi yang telah lama ditunggu2...

Sebagai adik, aku doakan agar bahagia didunia dan akhirat... dan semoga mendapat zuriat yang taat pada kedua org tua dan agama..

ha.... aku punya turn xlama dah kot... tinggal abg aku sorang je lagi yang tak kawen sebelum tiba giliran aku.. hehe... macam 2 3 tahun lagi la kot.. ape2 pun aku tak kisah.. yang penting dapatkan kerja dahulu dan kumpul duit banyak2 dan ringankan beban family aku.. selepas tu baru fikir pasal Kawen... herm.. calon pun belum ade... takpe... yang tu boleh diusahakan.. kih3.. 

Jom imbas kembali saat2 manis... aksi2 candid dan sebagainya sepanjang majlis perkahwinan berlangsung...


Bersama abang n akak



Acara Batal air smyg



Abaikan beg yg aku pegang.. haha



Sepupu



Dengan anak... haha



adik n abang




Hantaran... Buat sendiri.. sape nak mai tempah kat aku...





Sunday, 7 September 2014

Lagu Tema Blog Kesayanganku

Assalamualaikum ..

Line internet korang laju tak? kalau tak laju dipinta korang beli lah streamyx or ape2 je yang boleh buatkan korang punya internet laju.. haha.. kalau tak laju nanti korang dengar lagu tersekat2.. so yang best jd xbest... haha... 1...2... 3... haa ade dengar tak muzik kluar dari blog aku.. tak lagi.. ha.. line korang slow sgt la tu... terkedek2 jalan.. slow.. ksian.. xpela.. nanti da dpt line laju korang bukak balik blog aku n layan lagu nih..

 yang dapat dengar... jom layan sambil tengok lirik.. Layan.. ~


Ku lihat awan tak lagi berputar
Seakan berhenti semua hidupku 
Disaat kau pergi tinggalkanku

Ku tatap bintang tak bercahaya
Seakan meredup sinar hidupku
Disaat kau pergi tinggalkanku

Bisakah kau dengarkan
Hatiku bicara...
Menahan perginya langkahmu
Harus...aku terima
Perginya dirimu...
 Biarlah waktu membawamu kembali

Dapatkah ku lanjutkan semua
Sisa hidupku tanpa dirimu...
Tetapi semua percuma tak bererti

Bisakah kau dengarkan
Hatiku bicara...
Menahan perginya langkahmu
Harus...aku terima
Perginya dirimu...
Biarlah waktu membawamu kembali





Friday, 5 September 2014

Tudung Shawl Murah Giler



Assalamualaikum dan selamat pagi. Hari ni nak kongsikan tudung shawl yang dijual murah giler. Wide Bawal Shawl.  Dah la murah, pastu senang nak pakai dan banyak cara boleh dipakai. Nak cara labuh atau singkat pun boleh. Tapi aku suggestkan pakai la labuh ye.. Menutup aurat dan cantik. Dah la cantik... dapat pahala pulak kan.. hihi.. 

Nak tau pelbagai pilihan warna dan cara nak pakai. jom singgah





Thursday, 4 September 2014

Tukar Plan || Tak Jadi Transfer

Assalamualaikum geng.
harap sihat walafiat semuanya..

Hari nk cerita pasal tukar plan.. bukan plan rumah.. bukan jugak plan prabayar.. actually nak tukar plan yang aku post hari tu. pasal nak transfer semua yang kat blog aku kedaionlinemall.blogspot.com tu kat sini tak jadi. Sebab takde lori nak angkut semua benda tu. haha.. *err just kidding.

sebenarnya sebab tak nak bercampur aduk. nanti pening customer nak stalker barangan jualan. So kekalkan kedaionlinemall.blogspot.com tu sebagai tempat korang nak beli belah. Sebelum ni punya post macam2 customer tanya sebab tak faham. So, alhamdulillah blog kedai tu pun dah update, korang bleh a singgah..

Satu lagi nak bagitau berita baik. Nanti aku akan post dekat kedaionlinemall.blogspot.com tudung jenis baru plak. Wide Bawal Shawl.Tudung ni tebal dan mudah dibentuk. Nanti jangan lupa singgah sane.. :)

Babai... wassalam.. Nite.. ;)

*perkongsian hari ini ,

    "USAH BANDINGKAN UJIAN ORANG LAIN DENGAN UJIAN KAMU, SETIAP ORANG TIDAK SAMA. SAIZ KASUT DAN BAJU PUN BERBEZA-BEZA, INIKAN PULA UJIAN KIRIMAN TUHAN."



Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com