...

Saturday, 28 December 2013

YBTG Menghadiri Undangan Majlis Perkahwinan Fizo Omar

~ Assalamualaikum ~

Pada 28.12.2013.. YB Tuan Guru Nik Abdul Aziz Bin Nik Mat telah menghadiri undangan perkahwinan Fizo Omar dan Mawar di Selising, Pasir Puteh.
Semua sangat gembira akan kedatangan beliau dan meraikan majlis itu dengan penuh kesyukuran...

Semoga Allah panjangkan umur Tok Guru... dan sihat walafiat hendaknya..


Mawar macam terpegun dan gembira melihat mantan Menteri Besar yang penuh Tawadduk.


jago molek YBTG kito tuh... ramai ore syg dio..


sumber foto diambil dari : https://www.facebook.com/nikaziz?fref=ts


p/s : nanti kahwin ambo.. ambo jemput YBTG... in sha Allah..


AGM | Kembara UniMAP

~ Assalamualaikum ~

Kembara UniMAP

Post hari ni bukan berkenaan dengan Anugerah Gemilang Muzik2... or Anak Giant Mengamuk.... tapi post pasal Annual Grand Meeting... AGM Kelab Kembara UniMAP..

Alhamdulillah AGM kali ini ( first time bagi aku) berjalan dengan lancar dan ramai yang hadir ... berberapa bulan xjumpa budak2 geng Gunung Chemerong pun dah bertemu mata.... yang mana dah lupa nama dapat igt balik.... almaklum la.. ramai sgt... fening aku nk mengingat... ye la kan.. jumpa skali skala... mana nk ingat.. lagi pun nak dekat exam.. lagi la limited memory  aku... haha
dan ade jugak yang baru bertemu mata.. mungkin masa pendakian Gunung Chemerong ade yang xdapat hadir... 

Actually, AGM ni sebenarnya untuk memperkenalkan pemimpin2 atau menteri2 yang lama dan yang baru.. ini kerana.... abang2 otai yang lama akan menghabiskan sisa2 kehidupan mereka di UniMAP ni xlama lagi.. so utk next program.. ahli2 yang len boleh rujuk kepada menteri2 yang baru bagi sebarang aktiviti kembara selepas ini..

Untuk memeriahkan lg AGM... org utara kata " buat ramai" ... so makanan disediakan...
makanan memang best... siap ade bbq 
ayam masak elok sampai  ke  tulang...... sosej pun masak sampai terbelah bahagi.... bihun goreng cik mat yang hangat ... dan mayonis yang dihidangkan di saat2 akhir... haha

ok aku malas dah nk menulis... sebab penat tournament badminton tertutup perlis semalam pun xhilang lagi... 
so... enjoy the picture.......


kembara unimap

Sesi intro menteri2 baru dan menteri yang akan pencen

 unimap

sementara mereka dengan sesi mereka... kami plak geng bakor2... 
banyak org dari ayam..

 UniMAP kembara

tak tau ape nama game nih.... tp best...


 kembara

kerusi pun nak berebut depa nih...


 kembara
geng2 yang berjaya di peringkat suku akhir... woho...



kembara
dua org main phone... 2 org lagi buat ketupat...

 kembara
rempah cik mat memang betul2 kawww...!!


 kembara
tak tau plak penutup merah tu ade function... haha

 kembara unimap
peace yooooo

 kembara AGM

bukan malam main bola nih... malam AGM.. paham dokkk

 KEMBARA UNIMAP
suap yop jgn xsuap...


 KELAB KEMBARA
yang ini sekadar hiasan... haha


 UNIMAP AGM
tau la gigi putih... jgn nk tunjuk sgt...+_+


apekah.....


ilhamhaikal
sesi makang2....



 ilhamhaikal
best blako...


sllllrrrrrppppp ... 



ilhamhaikal
geng Steambot........

semoga ukhwah fillah yang dijalin ini akan memberi makna yang baik untuk kita di masa hadapan.... 
dan juga semoga sebarang aktiviti selepas ini berjalan lancar tanpa ada masalah sebelum..semasa.. dan selepas aktiviti... amin...


p/s : thanks to admin yang menjayakan program.... dan tuan punya camera... 











Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com