...

Thursday, 28 August 2014

Hot Spring | Sungkai

Assalamualaikum....
alhamdulillah... selesai sudah program pentauliahan PALAPES di UPSI Tanjung Malim, Perak.
semua berjalan lancar dan masalah yang ade telah diatasi sebaik mungkin..

Last post dalam blog ni rasenye pada bulan April tahun ni... fuh.. lama kan xupdate... ape kebusy sgt smpai xde masa nak update... memang busy... abis je belajar... puasa... tolong ayah... pastu raya... then pegi ke Perak sebab istiadat pentauliahan tu.... so skarang dah ade kat kg halaman.. mengisi masa lapang bersama keluarga plak.. haaaaaa

utk hari ni nak kongsikan picture2 sepanjang aku di Perak..... Enjoy the show... haha... mcm la ade buat video... emm.. xpayah nk tekan play.. scroll down je ke bawah.... bukan cinema pun... 

Padang Kawad, UPSI









Kayak, UPSI
 




Hot Springs, Sungkai Perak





Sekian. TQ.

1 penasihat utama:

Mior Shah said...

Wah.. byk berjalan rupanya.. sian kami x dapat pun berjalan..

Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com