...

Tuesday, 20 January 2015

Rekaan Yang Amat Unik | Legoland

~ LEGOLAND MALAYSIA RESORT ~

Rugi kalau tak singgah Legoland. Sebab ape rugi?? Ha…  sebab dekat malaysia ni, ini sahaja tempat yang ade banyak lego dan rekaan berasaskan lego. Rekaannya yang unik dan menarik menjadi punca utama tarikan pelancong dari dalam dan luar negara untuk melihat sendiri barang-barang lego yang ade di sekitar kawasan Legoland. Gambar dibawah antara rekaan yang unik di Legoland.












Gambar Di Atas credit to : Kerex Studio (Professional Photographer)




                Selain rekaannya yang unik, terdapat pelbagai aktiviti yang mencabar dan seronok untuk semua peringkat umur. Ingat!! LEGOLAND bukan tempat untuk budak2 je..  Mak Bapak pun confirm terikut main same sebab best tahap maksima. Tak percaya? Meh tengok picture-picture di mana IH juga terlibat sama dalam pengambaran tersebut kat bawah ni.. Jangan jealous sudah.. 


Hadapan Hotel Legoland. 



 Sesi membina Lego Haiwan.


Mate bengkak makan breakfast.



Ini bukan tempat Disco



 Colour cat dia yang amat colourfull.. nak buat cat future rumah macam ni ok jgak.



Bricks Family Restaurant nama tempat nih. 


 Ok da dapat amik ayam ni kat dapur. 


ahhhhhhhhhhhhhh.... tidakkkkkk..!!


hahahahaha... 



Actually ade banyak lagi gambar2 menarik yang nak dikongsikan.. tapi sekadar ini la dahulu.. kalau nak tengok semua tempat2 menarik ha pergi lah sendiri.. memang tak rugi.. tersangat best... 

Thanks sudi menjengu.. harap singgah lagi..

#kelabbloggerbenashaari
#ilhamhaikaldotblogspot







1 penasihat utama:

irra yyan said...

Tengok gambar rindu legolanddd

Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com