...

Wednesday, 14 January 2015

Dapat Keluarga Baru kat LEGOLAND | LEGOLAND MALAYSIA



LEGOLAND MALAYSIA


LEGOLAND merupakan salah satu destinasi percutian keluarga yang amat menarik di Malaysia... Legoland mempunyai pelbagai tema menarik untuk semua peringkat umur seperti Permulaan (The Beginning), Lego Teknik (Lego Technic), Kerajaan-kerajaan Lego (Lego Kingdoms), Imaginasi (Imagination), Bandar Lego (Lego City),  Land Adventure dan akhir sekali Miniland. Semua  tema ini amat2 best... Gambar kat atas ni adalah gambar Hotel Legoland.. Hotel ni amat selesa dan sangat cantik.

Hotel pun dah nampak interesting kan.. IH first time sampai sini merasa amat teruja.. Ohsem...!! sampai rasa macam tak nak balik..


First day sampai kat Legoland terus pegi daftar sebab tak sabar2 nak masuk hotel yang sangat ohsem ni..  rasa macam nak design future rumah macam hotel Legoland nih...  hehe
then.. yang sebelah tu Faizal Fredley.. blogger famous katanya.. haha



 Alhamdulillah sampai je Legoland dapat family baru... diorang sangat sporting dan peramah. walaupun baru sahaja kenal tapi rase macam da lama kenal.. herm.. sangat merindui korang.. harap2 nanti dapat lagi joint next event korang... *gambar ni kredit to blog kisahemasputih


 Hadapan Hotel Legoland | Selfiest merupakan projek utama bagi kami disini.. haha
*Gambar kredit to Mawardi Yunus


Mandi manda bersama family baru IH di Legoland Water Park. Semua dah menggigil sejuk sebenarnya tu.. bila nampak kamera hilang semua sejuk.. 
*Gambar kredit to Mawardi Yunus



 Ruangan Lobi | Banyak Lego kat sini... susunlah sampai habis lego tu kalau larat... Lego tu takkan habis sebab ade banyak sangat... 
kat sini bukan budak2 je main Lego... Mak n ayah pun turut main.. lebih dari budak2.. 
jaga2.. kat sini kalau main lego mcam kena rasuk.. khusyuk sangat.. ahaha
*gambar kredit to xtau sape punya camera... anyway thenks.. haha


Thanks kepada family baru IH yang menerima IH seadanya... sangat berbangga dapat berjumpa dengan korang yang sangat peramah dan mesra.. harap dapat berjumpa lagi di lain mase atau next even jika dijemput lagi.. peace...


#kelabbloggerbenashaari
#ilhamhaikaldotblogspot
#legolandmalaysia
#legoland
#lego
#2015
#holiday



2 penasihat utama:

Mawardi Yunus said...

Jom p lagi skali. Hahhaa

irra yyan said...

Tu yg tua2 main lego mengalahkan budak2.. Hehe comel jer..

Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com