...

Thursday, 5 March 2015

Main Tembak-Tembak Di Galactic Laser | Mid Valley


Alhamdulillah... Sempena Cuti Tahun Baru Cina hari tu aku dapat juga meluangkan masa cuti dengan abam abam dan kakak kakak yang agak famous di media sosial terutama sekali Nisa K.. ha... actually tak kenal pun sape dia ni... last-last dalam sesi perbualan antara mereka barulah ku kenali siapakah dia.. haha.. dan ade lagi ahli2 yang laen yang seangkatan dengannya..

Happening bila bersama diorang... sangat spoting dan kuat bercakap... banyak sangat point diorang bila bercakap... haha.. thats why diorang boleh terkenal dan famous di media sosial.. aku rasa untuk jadi blogger perlu ade sifat2 seperti itu.. hik3..


Projek Travel (since 2014)

Selfie Sebelum Berperang

Ok berbalik kepada tajuk asal... Galactic Laser.. sape-sape yang pernah pergi singgah Mid Valley confirm seconfirm confirmnye pasti akan perasan tempat ni.. sebab ape.. ha.. tengok dia punya pintu masuk pun dah menarik dan laen dari yang lain.. look like gaming place rigth.. ha.. memang game pun.. game tembak2.. tembak2 yang tidak merasa sakit..

The latest laser technology meets the most awesome game on the planet. Welcome to Malaysia’s largest indoor laser tag arena covering 5,500 square feet with multi-level arenas. Galactic laser is a great electronic chase-and-zap game for friends, family or colleagues. Sign up for fun laser tag missions, corporate gatherings and team-building events, college parties, or good old family party fun. And for exhausted laser taggers? There are function rooms to cool down with karaoke, pool, foosball and arcade games, plus plenty of food and drinks available, too.

Galactic Laser merupakan satu permainan yang menggunakan kecanggihan alat elektronik terkini yang di panggil Chase-and-Zap. Terdapat pelbagai stage permainan dan perlu memahami setiap stage secara detail supaya pemain tahu akan peraturan dan kelebihan setiap stage tersebut..


Lastly nak share gambar aksi panas kami kat korang supaya korang jealous.. haha

Siapa inginkan cabaran... Jom ke Galactic Laser...!!


Ruangan masuk ke arena game dan alat yang perlu dipakai... macam citer star warz pun ade.. wooo


Gelanggang Permainan



Kami dah tak sabar nak berperang..

Ade gaya tak.. 


Semua tengok ranking masing2.. ok first time bermain.. aku di rangking agak teratas.. herm. amat memberansangkan.. 



Mawardi bersama abam Ninja yg ohsem..


Nisa K dapat hadiah bertuah... Untungla...



That's All.... ;)

0 penasihat utama:

Bookmark Us

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Search

Copyright © IlhamHaikal | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com